Lunch Todayyyy Was Shirataki Noodles W/ Green Beans, Broccol

lunch todayyyy was shirataki noodles w green beans broccol multip img 0 c251a0f0
lunch todayyyy was shirataki noodles w green beans broccol multip img 0 c251a0f0lunch todayyyy was shirataki noodles w/ green beans, broccoli, bok choy and tofu ????

also requested to have my dish with MOST fiery, spicy, burning (vegan) sauce they have ?? ? i’m hot head and I cannot lie xD

this was delicious! very hot ?❤️ noodles had slightly strange texture but it was decent.
all the ingredients were so fresh! and you could choose ingredients by yourself. love the concept ?

.
.

hain tänään lounasta @asiannoodlesbar joka sijaitsee fredalla ? symppis, pieni paikka. heillä on tarjolla valmiita annoksia tai sitten voi koota annoksen itse.
halusin päättää nuudeliannokseni ainesosat itse ?
valitsin pak choita, vihreitä papuja ja parsakaalia ? proteiiniksi tofua ja nuudeliksi shiratakit.

ekaa kertaa shiratakinuudelit testissä, kyseessä siis lähes hiilihydraatiton ja vähäkalorinen, ketodieettiinkin sopiva nuudeli. mulla on vähän mixed feels tätä nuudelia kohtaan mutta halusin kokeilla. welll, koostumus oli aika jännä ? kumimainen. mutta mun annos oli niin tulinen etten maistanut jos nää olis maistunut jotenkin oudolta. joten siis hyviä oli ?

tää annos oli todella herkullinen, fresh ja valtava annoskoko. varmaan tästä olis riittänyt kahteenkin annokseen, mutta mulla oli kova nälkä, kaikki meni ?
hyvä hintalaatusuhde, tämä maksoi 11,5€
???? jatkoon!
heiltä saa myös keittoja ja dumplingeja ??

ps. nää kuvat ?? tää annos ei ehkä oo se kaikista kuvauksellisin, mutta maku on se joka ratkaisee ?

kivaa viikonloppua ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
?
.
#vegan #veganfood #veganfoodlovers #veganfoodshare #veganfoodie #veganfoodporn #vegaaniruokaa #vegaaninenhelsinki #veganlife #veganlifestlye #plantbased #plantbaseddiet #veganlunch #veganeats #foodies #veganfollowers #veganjunkfood #vegaani #vegaaninen #vegaaniruokaa #healthyvegan #healthyveganfood #tofu #veganasianfood #veganketo #keto #veganblogger #vegancommunity #healthyasianfood #healthyfood

%d bloggers like this: