Lentil Crust Pizza! Korrja E Picës E Gatume Me Thjerëza

lentil crust pizza korrja e pices e gatume me thjereza multip img 0 7d44e23b
lentil crust pizza korrja e pices e gatume me thjereza multip img 0 7d44e23bLentil crust pizza! korrja e picës e gatume me thjerëza të kuqe!

2 cups of lentils cooked for 15 min in water
2 eggs
1/2 tbs baking powder
Mix all ingredients together and cook for 15-20 min at 20•
Add toppings of your choice ,I used tomatoes purée,mushrooms, bell peppers, cherry tomatoes , spring onion spinach sweet corn , oregano and mozzarella cheese .
Then place back in the oven and cook for another 10 mins.
Very tasty and healthy !

2 gota thjerëza , ziej per 15 minuta dhe shtypi ,shtoja
2 ve
1/2 pluhur për pjekje
Pastaj perziejm të gjitha bashk ( bëhet nji brum i bute)pjeket për
15-20 minuta ne 20•Pastaj ja qesim permi perimet ( sipas dëshirës suaj)une perdora , salcë domatesh ( e lyn )
Këpurdha, qep të njom, speca spanaq kokra misri , oregano, domate të vogla dhe mozzarella djath.
Shume e shijshme dhe e shëndosh!

#pizza #fotoblogger #protein #nutrition #health#wellbeing#healthylifestyle #vegetarianfood #bake #foodlover #feedfeed #instagood #photography #veggies #eathealthy #veggiefood #fitnessfood #easyfitmeals #dailymeals#diet#likeforlikes #positivevibes #pizza #pizzalover #healthyeating #healthyfood #italianbread#veganfood #veganlifestyle #madewithlove #eat

%d bloggers like this: